Prodaja stanova



Dobra lokacija, kvalitet gradnje, veoma povoljne cene su putokaz do Vašeg budućeg stana ili poslovnog prostora!




     Kupovina nekretnine je jedno od najvažnijih ulaganja u životu. Zbog toga je odnos sa našim klijentima baziran na potpunoj otvorenosti, još u početnoj fazi projektovanja kroz koji se objekat razvija, kroz fleksibilnost i nalaženju pozitivnih varijanti, mogućnosti i kvalitetnih rešenja.

     Stambeni objekat u ulici Stevana Dubajića broj 16, u Batajnici je kvalitetan primer.
     

Stevana Dubajića br. 16.


     Objekat je spratnosti podrum, prizemlje jedan sprat i etaža potkrovlja.

     U celosti je projektovan kao stambeni objekat.

       Stavka stambena jedinica ima ulaz - hodnik, dnevni boravak sa prostorom za ručavanje, radnu kuhinju, jednu ili dve spavaće sobe, kupatilo, kao i lođu, balkon ili francuski balkon, ovino od pozicije stambene jedinice.

        Za svaki stan je obezbeđeno parking mesto na parceli i pomoćna prostorija - ostava u podrumu.

     Sve podne površine u stambenim prostorijama su obrađene kvalitetnim parketom I klase, osim kupatila, kuhinje, pristupnih i ulaznih hodnika, kao i podovi zajedničkih prostora - hodnika sa stepenišnim prostorom, gde se podne površine oblažu keramičkim pločicama I klase.

    Sva fasadna stolarija je od šestokomorne PVC stolarije, zastakljene "TERMOPAN" staklom, sa svim potrebnim okovom i bravicama.
     
      Sva ulazna vrata u stambene jedinice su projektovana kao "sigurnosna", finalno obrađena i ugrađena "suvom" metodom u slepim ramovima, sa svim potrebnim okovom i bravama.

      Sva unutrašnja vrata su od čamove građe, duplo šperovana, sa drvenim dovratnikom, finalno obrađena i ugrađena "suvom" metodom u slepim ramovima, sva unutrašnja vrata su farbana visokokvalitetnim poliuretanskim bojama i lakom ili furnirana.

         Svi fasadni zidovi su debljine 30, odnosno 33 cm, obrađeni "AkrilPlastom" u boji, preko sloja termoizolacije "stiroporom" debljine 5 ili 8 cm, u zavisnosti od položaja.





Investitor i prodaja stanova:

Milorad Suzić
mob: 063/248-428



*** S P E C I J A L N O ***

      Za kompletan doživljaj stambenog objekta u ul Stevana Dubajića, za kvalitetnije sagledavanje i istraživanje stambenih jedinica i oblikovnosti samog objekta, preuzmite virtuelni 3D objekat (kliknuti na donji natpis virtuelni 3D model):




        Pružamo Vam priliku da se virtuelno prošetate kroz budući objekat, da sagledate i doživite mogućnosti Vašeg budućeg prostora!
        


       Preuzmite fajl sa MediaFire servera, raspakujte na desktop Vašeg računara. Dvoklikom na fajl Virtuelni 3D model zgrade.exe vrši se aktiviranje priloženog 3D modela.

 Sam fajl-program će prvo "ispitati" konfiguraciju i tehničke mogućnosti Vašeg računara i izabrati najkvalitetniji način prikazivanja 3D modela. Nakon toga će, aktiviranjem svih mogućih elemenata, na tom računaru, prikazati 3D prostor, virtuelni model stambenog objekta u ul. Stevana Dubajića br. 16. u Batajnici.

  Poželjno je istraživati model na kvalitetnijem računaru, jer od toga direktno zavisi i kvalitet prikaza.

  Nije potrebno instalirati nikakav prateći program za aktiviranje ovog fajla.

 U okviru preuzetog paketa, nalazi se i kratko uputstvo za istraživanje 3D modela. Ako budete imali nekih problema ili poteškoća prilikom pokretanja ili istraživanja virtuelnog modela, slobodno nas kontaktirate.